Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asuntojen hakeminen


 

Nuorisoasuntoja voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta. Täytä hakemus huolellisesti. Asuntohakemus löytyy Nuorisoasuntoliiton sivuilta.

@NALriksu

Kohteet


Vehmaksentie 1 & 3

 Viihtyisät kolmen luhtitalon kohteet jotka ovat valmistunut vuonna 2006. Kohteissa on yhteensä 76 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä (35 m2) ja kaksioita (45 m2). Asunnoissa on tupakeittiö sekä ranskalainen parveke. Asunnoissa on paikka pyykinpesukoneelle sekä jääkaappi-pakastin. Vehmaksentien vuokra-asuntojen vuokra on 13,76 €/m2 (v. 2018). Vuokran lisäksi maksat vesimaksun (20 €/henkilö/kk) ja sähkön. Vuokra sisältää pyykkituvan käytön, saunan sekä internet yhteyden. Taloilla on verkkovarastot, pyykkitupa, kerhohuone ja pyörävarasto.

 

 Pesukoneissa on käytössä Oy Ecolab Ab asentama pesuaineiden annostelija.  Annostelulaite annostelee aina pesuainetta, kun koneen laittaa päälle. Kone punnitsee pyykin määrän ja annostelee sen mukaan aineita aina sopivan määrän. Asukas ei siis tarvitse omia pesuaineita.                                                        

Yksiö

Vehmaksentie 1

                 

Kaksio

Vehmaksentie 3

Vuokravakuus

 Yksiöiden vuokravakuus on 650€ ja kaksioiden 950€. Jos asukas ottaa kotivakuutuksen ja esittää siitä tositteen vuokranantajalle on yksiön vuokravakuus 550€ ja kaksion 850€.