Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asuntojen hakeminen

Nuorisoasuntoja voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta. Täytä hakemus huolellisesti. Asuntohakemus löytyy Nuorisoasuntoliiton sivuilta.

@NALriksu

Yhdistys

NAL Riihimäki ry on Nuorisoasuntoliitto ry:n (NAL) paikallisyhdistys. Yhdistyksen työntekijät tuottavat asumisen sisältöpalveluita, kuten yleistä asumisneuvontaa, asumisohjausta, tuettua asumista ja asukastoimintaa. Lisäksi pidämme Asumisen ABC -koulutuksia oppilaitoksille ja pajoille.

Yhdistyksen tarkoitus on:

• Kehittää ja toteuttaa nuorisoasumista, asumisen sisältöpalveluita ja vertaisryhmätoimintaa yhteistyössä nuorisoasuntoliiton ja paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Nuorten itsenäisen asumisen valmiuksien ja tietoisuuden lisääminen asumisneuvonnan, asumisohjauksen, asukastoiminnan, tiedottamisen ja koulutuksen keinoin

Yhdistyksen arvot:

• Välittäminen