Asunnot

Asuntokohteemme Riihimäellä ovat NAL Asunnot Oy:n omistamia nuorisoasuntokohteita eli NAL Riihimäki ei vuokraa asuntoja vaan toimii niiden apuisännöintitehtävissä.

Apuisännöinnillä tarkoitetaan yhdistyksen NAL Asunnot Oy:lle tuottamaa palvelua, jonka tavoitteena on tukea yhdistyksen toiminta-alueella toteutettavan NAL nuorisoasumisen myönteistä kehitystä, tarjota keskeiset asukkaan palvelut lähellä asuntoja sekä varmistaa asukasvalinnan laadukkuus. Apuisännöinnin keskeisiä työmuotoja ovat asukashaastattelut ja asukasvalinta, kiinteistöjen kunnon tarkkailu ja vioista ilmoittaminen, yhteistoimintalain mukainen asukaselinten toiminnan tukeminen sekä tarvittaessa rästi- ja häiriöpuuttuminen isännöinnin roolissa.

Vehmaksentie 1 & 3

 

Viihtyisä kolmen luhtitalon kohde, valmistunut vuonna 2006. Kohteessa on yhteensä 76 asuntoa: yksiöitä (35 m2) ja kaksioita (45 m2). Asunnoissa on tupakeittiö, jääkaappi-pakastin sekä ranskalainen parveke.
Vehmaksentien vuokra-asuntojen vuokra on 10,35 €/m2 (v. 2021). Vuokran lisäksi maksat vesimaksun (20 €/henkilö/kk) ja sähkön. Vuokra sisältää pyykkituvan käytön, saunan sekä internet-yhteyden. Taloilla on verkkovarastot, pyykkitupa, kerhohuone ja pyörävarasto.

Asunnoissa ei ole vuokravakuutta. 

 

Heikkilänkuja 5

 

Keskustassa sijaitseva pieni kymmenen asunnon kohde, valmistunut vuonna 1992. Talossa on 6 yksiötä ja 4 kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 33 m2 ja niissä on tupakeittiö sekä erillinen makuutila. Kaksiot ovat 55 m2 ja niissä on kaksi makuuhuonetta, pieni ruokailutila sekä erilliset kylpyhuone ja WC. Asunnoissa ei ole parvekkeita.

Vuokra on 14,59 €/m2 (v. 2021). Vuokra sisältää pyykkituvan käytön, saunan sekä internet-yhteyden. Vuokran lisäksi maksat vesimaksun (20 €/henkilö/kk) ja sähkön. Taloilla on verkkokellari, pyykkitupa, kerhohuone ja pyörävarasto.

Asunnoissa ei ole vuokravakuutta.