Asunnot

Asuntokohteemme Riihimäellä ovat NAL Asunnot Oy:n omistamia nuorisoasuntokohteita eli NAL Riihimäki ei vuokraa asuntoja vaan toimii niiden apuisännöintitehtävissä.

Apuisännöinnillä tarkoitetaan yhdistyksen NAL Asunnot Oy:lle tuottamaa palvelua, jonka tavoitteena on tukea yhdistyksen toiminta-alueella toteutettavan NAL nuorisoasumisen myönteistä kehitystä, tarjota keskeiset asukkaan palvelut lähellä asuntoja sekä varmistaa asukasvalinnan laadukkuus. Apuisännöinnin keskeisiä työmuotoja ovat asukashaastattelut ja asukasvalinta, kiinteistöjen kunnon tarkkailu ja vioista ilmoittaminen, yhteistoimintalain mukainen asukaselinten toiminnan tukeminen sekä tarvittaessa rästi- ja häiriöpuuttuminen isännöinnin roolissa.

Vehmaksentie 1 & 3

 

Viihtyisä kolmen luhtitalon kohde, valmistunut vuonna 2006. Kohteessa on yhteensä 76 asuntoa: yksiöitä (35 m2) ja kaksioita (45 m2). Asunnoissa on tupakeittiö, jääkaappi-pakastin sekä ranskalainen parveke.
Vehmaksentien vuokra-asuntojen vuokra on 13,76 €/m2 (v. 2018). Vuokran lisäksi maksat vesimaksun (20 €/henkilö/kk) ja sähkön. Vuokra sisältää pyykkituvan käytön, saunan sekä internet-yhteyden. Taloilla on verkkovarastot, pyykkitupa, kerhohuone ja pyörävarasto.

Pyykkituvan pesukoneissa on käytössä Oy Ecolab Ab asentama pesuaineiden annostelija. Annostelulaite annostelee aina pesuainetta, kun koneen laittaa päälle. Kone punnitsee pyykin määrän ja annostelee sen mukaan aineita aina sopivan määrän. Asukas ei siis tarvitse omia pesuaineita.

Yksiöiden vuokravakuus on 650€ ja kaksioiden 950€. Jos asukas ottaa kotivakuutuksen ja esittää siitä tositteen vuokranantajalle, on yksiön vuokravakuus 550€ ja kaksion 850€.

 

Heikkilänkuja 5

 

Keskustassa sijaitseva pieni kymmenen asunnon kohde, valmistunut vuonna 1992. Talossa on 6 yksiötä ja 4 kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 33 m2 ja niissä on tupakeittiö sekä erillinen makuutila. Kaksiot ovat 55 m2 ja niissä on kaksi makuuhuonetta, pieni ruokailutila sekä erilliset kylpyhuone ja WC. Asunnoissa ei ole parvekkeita.

Vuokra on 14,59 €/m2 (v. 2018). Vuokra sisältää pyykkituvan käytön, saunan sekä internet-yhteyden. Vuokran lisäksi maksat vesimaksun (20 €/henkilö/kk) ja sähkön. Taloilla on verkkokellari, pyykkitupa, kerhohuone ja pyörävarasto.

Yksiöiden vuokravakuus on 650€ ja kaksioiden 950€. Jos asukas ottaa kotivakuutuksen ja esittää siitä tositteen vuokranantajalle on yksiön vuokravakuus 550€ ja kaksion 850€.